Venemaa saadab jalgpalli EMile korda looma kuus eripolitseinikku

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Venemaa politseinikud.
Venemaa politseinikud. Foto: SCANPIX

Venemaa uudisteagentuur TASS teatas, et Venemaa politseinikud lähevad oma kolleegidele appi Prantsusmaal toimuvale jalgpalli EMile.

Järgmisel nädalal algava EMi eel on rohkelt olnud juttu sellest, et seekordne EM võib olla terroristide järjekordseks sihtmärgiks, kuna alles eelmise aasta novembris Pariisi tabanud rünnakutes toimusid plahvatused ka Stade de France'i staadioni läheduses. Prantsuse politsei on lubanud suure jalgpallipeo ajal turvameetmeid karmistada ning appi kutsuti ka Venemaa politsei.

TASSi info kohaselt vastasid Vene korrakaitsjad prantslaste kutsele jaatavalt. «Venemaa siseminister vastas positiivselt Prantsusmaa siseministri palvele võtta osa rahvusvahelisest politseioperatsioonist, mille eesmärgiks on enne EMi ja selle ajal hoida rahu,» selgitas Venemaa politsei kõneisik TASSile. Uudisteagentuuri väitel saadab Venemaa EMile kuus eriväljaõppega politseinikku.

Jalgpalli EM toimub Prantsusmaal 10.juunist 10. juulini.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles