Taaramäe: loodan, et ei pea Tour de France'i sõitma, aga Vuelta oleks magus

Ats Kuldkepp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Katjuša jalgrattaproff Rein Taaramäe ütles täna Tartus peetud pressikonverentsil, et soovib hooaega jätkata esialgse plaani järgi ehk vältida juulis Tour de France'i sõitmist.

«Ma ei teadnudki Tour de France'ist midagi, kuni nägin tiimibossi kirja, et see võimalus on olemas. Kirjutasin vastu, et parema meelega jätaksin seekord Prantsusmaa sõidu vahele. Ilnur Zakarini vigastus mängis kaardid pisut ümber, nüüd on listis 12 meest, kellest üheksa lähevad Tourile peale. Eks igaüks saab ise arvutada, mis mu võimalused nüüd on,» rääkis eelmise nädala lõpus Giro d'Italia 20. etapi võitnud Taaramäe.

«Pigem olen rõhutanud, et sõidaks pärast Rio olümpiat Vueltat, mis oleks päris magus. Praeguse seisuga olen Tourist väsinud, sest see on nii närviline. See ei tähenda aga seda, et ma ei tahaks sinna enam kunagi minna. Oleks ju ilus kolmelt suurtuurilt vähemalt üks etapivõit saada, Vuelta ja Giro on juba olemas. Usun, et mul on veel viis Tour de France'i ees ja hea meelega näeksin ennast seal juba tuleval aastal,» lisas 29-aastane rattur.

Taaramäe järgmine võidusõit on juuni keskel peetav Sloveenia velotuur.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles