Taaramäe videointervjuus: tore, et Katjušas minu peale keegi pahaseks ei saanud

Ats Kuldkepp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna Tartus pressikonverentsi andnud Katjuša jalgrattatiimis sõitev Rein Taaramäe ütles videointervjuus Postimehele, et meeskonna bossid jäävad rahulikuks isegi siis, kui sportlastel on raskem periood.

Sellest hooajast Katjuša ridadesse siirdunud Taaramäe hooaja algus polnud kuigi muljetavaldav, sest teda kimbutas kerge ületreening ja Achilleuse kõõluse vigastus. Laupäeval saadud Giro d'Italia 20. etapi võit kinnitas aga, et tehtud töö kandis lõpuks vilju.

«Ütlesin kohe, et minu siht on Giro ja sain teha täpselt seda, mida ma tahtsin. Mind panigi imestama, et keegi ei läinud närvidega alt. Tavaliselt on niimoodi, et kui mõnda aega tulemust ei ole, siis kuuled kuskilt seljatagant, et inimesed on pahased. Aga Katjušas seda ei olnud ja mul lasti rahulikult valmistuda. Mulle meeldib see, mida minult on nõutud,» rääkis Taaramäe.

Vaata lisaks videost, kuidas võrdleb Taaramäe Giro ja viis aastat tagasi saadud Vuelta etapivõidust tekkinud emotsiooni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles