Tänak Sardiinia rallist: tahame taas kõrgete kohtade eest võidelda

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Tänak.
Ott Tänak. Foto: Timo Anis

Ott Tänak lausus järgmisel nädalavahetusel peetava Sardiinia MM-ralli eel DMACKi võistkonna pressiteenistusele, et ees ootab MM-sarja üks raskemaid rallisid.

«Sardiinia ralli on alati kõva proovikivi, sest temperatuur on kõrge ning teed on karmid ja kitsad – aga ma tõepoolest naudin seda võistlust. Üldjuhul on siinsed teed rehvide jaoks kõige rängemad. Tegime Portugalis suure edusammu ja olen Sardiiniasse mineku eel väga motiveeritud – loodetavasti õnnestub meil taas kõrgeimate kohtade nimel võidelda,» sõnas Tänak.

«Sardiinia pakub erakordset segu kõvasti rehvi kulutavatest katsetest ja pehmetest teedest, mis mõlemad on meie rehvidele omamoodi proovikiviks,» sõnas ka DMACKi tegevjuht Dick Cormack. «Eriti laupäeval läbitakse pikad katsed, kus sõitjad on sunnitud mõtlema, kuidas nad rehvi kulutavad. Tahame näha, kuidas meie uus kõva rehvisegu sel raskel rallil toimib,» lausus McCormack. 

WRC2-sarjas sõidavad DMACKi värvides Sardiinias Karl Kruuda ja Martin Järveoja. «Karl on meie meeskonnale suurepärane täiendus ja olen kindel, et ta suudab meie toodangut WRC2-klassis heast küljest näidata,» lisas McCormack. Kruuda enda sõnul on Sardiinia olnud alati üks tema lemmikrallisid.

«Hea, et reedel on paar lühemat katset, kus saame rütmi otsida. Istusin viimati Fiestas paar aastat tagasi, aga tegu on suurepärase võimalusega ja pingutan kõvasti, et seda parimal moel ära kasutada. Ott näitas Portugalis, et uued rehvid on head, üritame seda nüüd ka WRC2-s tõestada.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles