Arsenal asus otsustavalt jahtima lõppenud hooaja ründekomeeti

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jamie Vardy.
Jamie Vardy. Foto: SCANPIX

Londoni Arsenali jalgpalli meeskond on väljaande The Guardian kinnitusel valmis aktiveerima Leicester City ründaja Jamie Vardy väljaostuklauslit. Lõppenud hooajal Inglismaa kõrgliigas 24 väravat löönud Vardy võib praeguse lepingu kohaselt lahkuda Leicesterist mõnda Meistrite liigas pallivasse meeskonda, kui keegi käib tema eest välja 22 miljonit naela.

Leicesteril on siiski võimalus nüüd Vardyle omakorda uut lepingut pakkuda, mis kergitaks ründaja väljaostusumma kõrgemale. Praeguse kolme ja poole aasta pikkuse lepingu, mis toob talle nädalas sisse 80 000 naela, sõlmis Vardy jaanuaris, pealegi on ka Leicesterile Inglismaa meistrina koht Meistrite liiga alagrupiturniiril tagatud.

Samas on ründaja juba 29-aastane ning käesolev suvi võib olla tema ainus võimalus mõnda suurklubisse siirduda ja Leicesteril tema pealt kõvasti teenida. 2012. aastal ostis Leicester Vardy tugevuselt viiendast liigast vaid ühe miljoni naela eest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles