Eesti meistrivõistluste avaetapp kuulus Tanel Leokile

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tanel Leok.
Tanel Leok. Foto: Valeri Tšeskidov

Addinol motokrossi Eesti meistrivõistluste avaetapil Karksi-Nuias oli võitmatu Tanel Leok (KTM Racing Estonia), kes oli parim nii MX1 kui ka MX2 klassis, võttes kõigis neljas sõidus esikoha. 

MX1 klassis lõpetas mõlemad sõidud teisena Gert Krestinov (Motoextreme, Honda). Poodiumi kolmandale astmele tõusis Aigar Leok (Sõmerpalu Motoklubi, Yamaha), kes oli sõitudes kolmas ja neljas.

Kui MX1 klassis tulid Leoki võidud väga kindlalt, siis MX2 klassis pakkus talle kõvasti konkurentsi Karel Kutsar (Sõmerpalu Motoklubi, KTM). Kutsar lõpetas mõlemad sõidud teisena ja oli teine ka etapi kokkuvõttes. Kolmas koht kuulus etapi kokkuvõttes Erki Kahrole (Pärnu Motoclub, KTM). Kahro lõpetas mõlemas sõidus kolmandana.

Noorte 85cc klassis oli parim Meico Vettik (KTM Racing Estonia). Teise koha sai Egert Pihlak (Motoextreme, KTM) ja kolmanda koha Jörgen-Matthias Talviku (Pärnu Motoclub, KTM).

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles