Võimas! Anett Kontaveit alistas endise maailma esireketi Caroline Wozniacki (4)

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti naiste tennise esireketit Anett Kontaveit (WTA 97.) teenis täna karjääri ühe kaalukama võidu, kui Nottinghamis peetava WTA tenniseturniiri teises ringis alistas ta endise maailma esinumbri Caroline Wozniacki (WTA 34.) 6:7, 6:3, 7:5!

Kontaveit lõi kohtumises 11 ning Wozniacki 2 serviässa. Topeltvigu jäi eestlanna arvele 7, kui Taani tennisist ei teinud ühtegi topeltviga. Esimese servi õnnestumise protsent oli Kontaveidile 66 ja tema vastasel 79.

Kolmandas ringis ehk turniiri veerandfinaalis läheb Kontaveit vastamisi 25-aastase ameeriklanna Alison Riskega (WTA 89.).

Enne mängu:

Kontaveit, kes paikneb maailma edetabelis 97. kohal, alustas esmaspäeval turniiri Nottinghamis edukalt, olles avaringis 6:3, 6:1 parem ameeriklannast Lauren Davisest (WTA 112.). Teises ringis tuleb eestlanna vastaseks praegu maailma edetabelis 34. real paiknev taanlanna Wozniacki, kes võitis omakorda avaringis Türgi esindajat Cagla Büyükakcayt (WTA 77.).

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles