Pildid ja video: Zlatan Ibrahimovici «uudispomm» osutus spordirõivaste reklaamiks

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Rootsi staarjalgpallur Zlatan Ibrahimovic lubas «uudispommi», kuid ta etteaste osutus hoopis tema spordirõivabrändi  A- Z reklaamiks.  

Spordiringkonnad ootasid, et 34-aastane rootslasest staar paljastab Pariisis uue hooaja klubi, kuid nii ei läinud, edastab internationalsupermarketnews.com.

Paljud kommenteerisid, et Ibrahimovic vedas neid alt, kuna tegemist oli moereklaamiga.

Staar sõnas sündmusel, et ta ei alustanud jalgpalli mängimist mitte rohelisel ja pehmel murul, vaid asfaldiga kaetud tänavatel ning karmid kogemused on ta toonud sellesse punkti, kuhu ta nüüdseks jõudnud on.

A –Z brändi tooted jõuavad müüki Rootsis, Norras, Soomes, Taanis, Saksamaal, Hollandis, Prantsusmaal, Ühendkuningriigis, Austrias, Hispaanias ja Itaalias ning hiljem veel mitmes teises riigis.

«A – Z spordirõivad on mõeldud igasugusteks treeninguteks, kuid ei ole vaja palju treeningvahendeid, et korralikult treenida. Vaja on T-särki, lühikesi pükse ja jalatseid. Ülejäänu sõltub kandjast. Treeningu aluseks on õige mõtlemine,» sõnas staarjalgpallur Ibrahimovic rõivabrändi tutvustamisel.

Ibrahimovicile esitati küsimus, et kas ta järgmisel hooajal võib mängida Manchester Unitedis, kuid ta ei vastanud otse sellele, vaid andis ebamäärase vastuse.

Ibrahimovic valmistub koos Rootsi koondisega 10. juunil Prantsusmaal algavaks EMiks.

Rootsi on EMil E alagrupis koos Belgia, Itaalia ja Iirimaaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles