Jalgpalli otsepilt: uue treeneriga Tarvas vandus Tammekale alla

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti jalgpalli meistriliigas alistas Tartu Tammeka kodus mänginud Rakvere Tarva 1:0. Mängu ainsa värava lõi Kristjan Tiirik mängu 70. minutil. Tammeka asub hetkel 22 punktiga tabeli 5. real. Rakvere Tarval on pärast 15 mänguvooru punkte 1, millega ollakse tabelis viimasel kohal.

Enne mängu:

POSTIMEHE TELEMÄNG

Rakvere Tarvas - Tartu Tammeka

Neljapäeval, 9. juunil kell 18.00 Rakvere linnastaadionil

Tammeka ja Tarvas kohtusid sel hooajal esmakordselt märtsis ja siis võitis hooaega hästi alustanud Tammeka kodusel Annelinna kunstmuruäljakul 3:1. Tänaseks on Tammeka kogunud juba tublid 19 punkti ja sellega ollakse liigatabelis viiendal kohal. Tarvas on seevastu endiselt ainus liigas võiduta jätkav meeskond, 14 kohtumises on teenitud vaid üks viigipunkt. Ise on löödud seitse, endale aga lastud lüüa tervelt 42 väravat.

Koondisemängudest tingitud pausi ajal tegi Tarvas ka seetõttu muudatusi ning meeskonna Premium liigasse tõstnud Valeri Bondarenko enam juhendajana ei jätka. Tema asemel saab kõrgliigas just Tammeka vastu tuleristsed kunagine Eesti koondislane Urmas Kirs. Tarva poolel ei saa kollaste kaartide tõttu kaasa lüüa äärepoolkaitsja Joonas Ljaš.

Rakvere uus peatreener Urmas Kirs: «Rakvere olukorrast tervikpildi saamine võtab veel aega, aga seame sihiks, et Tammeka tuleb koduväljakul alistada. Kas saame sellega hakkama – lubama ma ei hakka, aga selle nimel me töötame!»

Rakvere väravavaht Sander Susi: «Loodame, et meeskond on saanud peale treenerivahetust uue hingamise, mille suudame realiseerida ka tulemuseks! Lähme väljakule punktide järele!»

Tammeka peatreener Indrek Koser: «Rakvere on saanud endale uue treeneri ja kindlasti tahavad kõik mängijad ennast tõestada. Rakvere vajab punkte ja kindlasti näevad nad meid potentsiaalsete ohvritena, meie aga ei kavatse neile midagi kinkida ja tuleb kõva andmine.»

Tammeka keskkaitsja Jürgen Lorenz: «Koondisepaus läbi ning tuleb võtta reis ette Rakverre. Rakvere on väga suurt vastupanu näidanud kõikidele tiimidele koduväljakul ning seega peame kõik välja panema, et kolme punktiga koju tagasi tulla. Võit on ainuke tulemus, mis meid rahuldab!»

Teises neljapäeval peetavas 15. vooru kohtumises on vastamisi Pärnu Linnameeskond ja Sillamäe Kalev. Kell 20.00 Pärnus Raeküla staadionil algavat kohtumist näitab otsepildis ERRi spordiportaal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles