Tänak ja Kruuda: Poola rallile läheme vastu enesekindlalt

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karl Kruuda Sardiinia rallil
Karl Kruuda Sardiinia rallil Foto: Timo Anis

Sardiinia ralli oli Ott Tänaku ja Karl Kruuda jaoks edukas: Tänak saavutas WRC-klassis viienda koha, Kruuda saavutas WRC2-arvestuses aga kolmanda koha. Mõlemad mehed jäid nädalavahetusega rahule ja loodavad Poola rallil taas kõrges mängus olla. Ka DMACKi meeskonna juht kiitis Sardiinias saavutatut.

«Nädalavahetus oli raske, kuid lõpptulemus oli päris hea. Andsime igal kiiruskatsel endast maksimumi ja hea meel oli näidata ka kiiruskatse parimat aega. Ralli oli keeruline, kuid saime Poola ralliks enesekindlust juurde ja loodame seal tugeva tulemuse teha,» rääkis Tänak.

Pikalt võistluskarussellist eemal olnud Kruuda jaoks lõppes ralli poodiumil: «See oli suurepärane nädalavahetus. Ma pole alates eelmisest suvest võistelnud, seega oli fantastiline siin poodiumile tõusta. Muretsesin veidi, kuna poole hooaja pealt on alati raske MM-sarjaga liituda. Selleks ajaks on teised mehed on juba oma kiiruse leidnud. Auto ja rehvid toimisid väga hästi ja tunnen end Poola ralli eel enesekindlalt.»

DMACKi boss Dick Cormackul jagus samuti meestele kiidusõnu: «Taas nägime, et meie kruusarehvid muutuvad paremaks, seda tõestas kiiruskatse võit. Meil olid mõned probleemid, kuid õpime maailma kõige raskematel kiiruskatsetel koos maailma kiireimate ralliautodega. Konkurents teiste rehvitootjatega on tervitatav ja just seda me WRC juures armastame. Olen kindel, et suudame Poolas ja Soomes hea esituse teha, kuna seal on meie rehvid ka varem tugevad olnud.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles