Murray on endiselt Šarapova suhtes kriitiline

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maria Šarapova
Maria Šarapova Foto: Cal Sport Media/Cal Sport Media/Sipa USA

Šotlasest maailma tennise edetabeli teise numbri Andy Murray sõnul ei tohiks dopinguga vahele jäänud Maria Šarapova võistluskeeldu vähendada.

«Kui sa petad ja jääd vahele, pead saama selle eest karistada. Küsimus ei ole selles, kas ajaliselt on karistuse pikkus aus. See on juba karistust määravate organite otsustada. Mina pole oma Šarapova osas oma meelt muutnud,» sõnas Murray, kes avaldas ka märtsis, et tema hinnangul tuleks Šarapovale määrata võistluskeeld.

Šarapova pöördus talle määratud kaheaastase võistluskeelu tühistamiseks Spordi Arbitraažikohtusse ning kiirmenetluse käigus tehtud otsus tehakse teatavaks 18. juulil.

«Tal ei ole mõjuvat vabandust. Kui tarvitad mingisuguseid aineid, siis jääb see sinu enda vastutada. Mõistaksin teda, kui tema arst oleks talle mingisuguse kahtlase vitamiini andnud ning see osutuks dopinguks. Kuid antud juhul tarbis ta ravimit ning pole mingit vabandust, miks ta ei oleks pidanud teadma, et see on keelatud ainete nimekirjas,» jätkas Murray Šarapova kritiseerimist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles