Tammeka ja Santos peavad karikavõistlustel ajaloolise mängu

Kaspar Koort
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tammeka tulihingelised fännid loodavad, et vanameister Kristjan Tiiriku juhtimisel näidatakse tänases mängus vastastele koht kätte, Santose poolehoidjad unistavad mõistagi vastupidisest.
Tammeka tulihingelised fännid loodavad, et vanameister Kristjan Tiiriku juhtimisel näidatakse tänases mängus vastastele koht kätte, Santose poolehoidjad unistavad mõistagi vastupidisest. Foto: Kristjan Teedema, Margus Ansu / montaaž

Kui mai lõpus Eesti klubijalgpalli päeval loositi karikavõistluste uue hooaja avaringi paarid, võisid Tartu jalgpalligurmaanid keelt limpsata: fortuuna tahtel sattusid kohe vastamisi Taaralinna kaks suurimat klubi, JK Tammeka ja FC Santos, kes polegi kunagi varem ametlikus mängus omavahel madistanud.

«Mäng on muidugi intrigeeriv – eks siin ole mingid ringkonnad, kes juba aastaid on seda vastasseisu oodanud. Mõne kontrollmängu oleme küll pidanud, aga need on nagu on, nüüd mängitakse ikkagi võidu peale,» tõdes Tammeka mängija Kristjan Tiirik eelseisvast matšist rääkides.

Ninanips Tammekale

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles