Klettenberg ja Traffic on endiselt heas hoos

Eesti Ratsaspordi Liit
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gunnar Klettenberg ja Traffic.
Gunnar Klettenberg ja Traffic. Foto: Külli Tedre

10.-12.juulini Moskvas toimus CSI2*/CSIYH1* kategooria võistlusel saavutas kõrgeima koha Gunnar Klettenberg hobusel Traffic, kui Longines Rankingu punkte andvas võistlusklassis kõrgusel 145 cm saadi Leedu paari Danielius Gutkauskas – Tom Riddle S järel teine koht. Samas parkuuris sai 10. auhinnalise koha Urmas Raag hobusel Carlos.

Moskva võistluselt sai Klettenberg veel Quotega 12. auhinnalise koha Suure Ringi 140 cm parkuurist. Samas sõidus olid koha võrra eespool Raag ja Carlos.

Noorte hobuste sõitudest lisandusid Urmas Raagile veel auhinnalised kohad hobustega hobustega Jackson V/H Dauwhof ja Jill Van De Roshoeve.

Eestlastest osales Moskva võistluse noorte hobuste sõitudes veel Mariah Orover hobusel Exkiller.

Foto: Gerlin Kess

Kullo Kender ja LRK Astrid L. Foto: Gerlin Kess

Soomes oli järjekordselt edukas takistussõitja Kullo Kender, kes Hyvinkää võistluse 145 cm kõrguste takistustega Grand Prix`s saavutas hobusega LRK Acer teise koha.

Kui muudes sõitudes oli sportlaste arv küllaltki suur, siis 145 cm kõrguste takisustega Grand Prix starti asus 11 võistluspaari, kellest vigadeta suutis raja läbida vaid Janna Jensen hobusega Cool Pleasure VB, mis andis paarile kindla võidu. Kiireima “neljana” saavutasid Kullo ja LRK Acer teise koha edestades veidi enam, kui sekundiga Manule Vasconcelos E Sousat, kes osales hobusega Zulena vd Kapel.

Pühapäeval peetud 135 cm kõrguses sõidus võtis Kender seevastu hobusega LRK Astrid L võidu ning oli kuuendal auhinnalisel kohal hobusega LRK Dolanda. Lisaks tuli Kenderile laupäeval kolmas koht kõrgusel 130cm hobusega LRK Striga ning võit hobusega LRK Contigran kõrgusel 120 cm. Viimases sõidus saavutas neljanda koha Madis Morna hobusega Floor Z.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles