Postimehe otsepilt: vaata koduseid ujumistippe Eesti meistrivõistlustel (1)

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Sellel nädalavahetusel toimuvad Tallinnas 97. ujumise Eesti meistrivõistlused, kus tihedas konkurentsis selgitatakse vabariigi parimad ujujad. Eesti meistrivõistlused toimuvad Kalev SPA veekeskuses kuues osas. Kõigil kolmel võistluspäeval antakse start kell 9.30 ja 17 ning Postimees näitab võistlusi otsepildis.

Muuhulgas on Kalevi ujulas stardis Martin Allikvee ning igapäevaselt Ameerikas elav ja treeniv Ralf Tribuntsov.

«Lähen nautima ja proovin võistlust võtta pingevabalt. Pärast Londoni EMi ja Leedu meistrivõistlusi on enesetunne super,» lausus Allikvee. «Eriti just vaimselt. Suur rõõm on selle üle, et peale pikka ja rasket tööd olen suutnud häid aegu näidata,» lisas Allikvee, kes parandas tänavu kevadel 200 meetri rinnuliujumise Eesti rekordit.

Londoni EMil sai eestlastest parima individuaalse koha Ralf Tribuntsov, kes on sellel suvel otsustanud püsivamalt kodumaal treenida. «Pole pikemat aega enam Eestis paiksemalt olnud ja treeninud, siin on ikka väga mõnus,» lausus Tribuntsov.

«Eesti meistrivõistlustel tahan näidata paremaid aegu kui EMil ja teha korralikud stardid,» lisas ta. «Londoniga võrreldes tunnen ennast ikka kõvasti paremini, olen füüsiliselt tugevam ja paremas vormis.»

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles