Rosberg võitis soolosõiduga Bakuus peetud Euroopa GP

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nico Rosberg Bakuu etapi kvalifikatsioonis.
Nico Rosberg Bakuu etapi kvalifikatsioonis. Foto: SCANPIX

Bakuu tänavarajal sõidetud Euroopa GP võitis Mercedese piloot Nico Rosberg, kes ei loovutanud oma liidripositsiooni kordagi. Finišis edestas ta teise koha saanud Sebastian Vettelit (Ferrari) 16,7 sekundiga. Kolmas oli kvalifikatsioonis teise aja välja sõitnud, kuid käigukasti vahetuse tõttu seitsmendalt kohalt startinud Sergio Perez. Kimi Räikkönen (Ferrari) sai Euroopa GPl neljanda koha, talle järgnes Lewis Hamilton (Mercedes) ning Valtteri Bottas (Williams).

Üldarvestuse seis on pärast Euroopa GP-d järgmine: 1. Rosberg (141 punkti), 2. Hamilton (117), 3. Vettel (96), 4. Räikkönen (81), 5. Ricciardo (78), 6. Verstappen (54).

Enne sõitu:

Kvalifikatsioonis sõitis parima aja välja Nico Rosberg, kellele järgnes Force India sõitja Sergio Perez. Täna mees siiski teiselt kohalt ei stardi, sest peab viimasel vabatreeningul tehtud käigukasti vahetamise tõttu viis positsiooni stardirivis ära andma.

Kolmanda aja sõitis eile välja Red Bulli mees Daniel Ricciardo, talle järgnesid Sebastian Vettel, Kimi Räikkönen ning Felipe Massa. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles