Prantsusmaa peatreener: ma ei ole pime

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Didier Deschamps
Didier Deschamps Foto: PASCAL ROSSIGNOL/REUTERS

Prantsusmaa peatreener Didier Deschamps sõnas pärast 0:0 viigimängu Šveitsi vastu, et meeskond on suuteline paremaks.

«Ma ei ole pime ning saan isegi aru, et oleme võimelised paremini mängima. Pühapäeval algab meie jaoks turniiri teine osa ning meil on pikk nädal ees, et selleks valmistuda,» rääkis Deschamps mängujärgsel pressikonverentsil.

«Tehniliselt tegi Šveits mitmeid asju hästi, kuid meil olid parimad võimalused, neil polnud aga väga üldse variante. Suurema enesevalitsuse ja õnne puhul oleksime võinud mängu võita. Mängu kontrolli suhtes peaksime olema suutelised paremaks, et meil ei tekiks olukorda, kus peame nii palju kaitsetööd tegema.»

«Fakt, et Yann Sommer valiti mängu parimaks, tõestab, et meil oli rohkelt võimalusi. Alati on võimalik mängijaid kritiseerida, kuid me suudame areneda. Olid ajad, kui meie kohta öeldi, et me ei oska kaitsta. Vähemalt oleme kaitse nüüd stabiilseks saanud, ilma, et oleksime ründes nõrgenenud.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles