Albaania peatreener: loodame, et jääme turniirile

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gianni De Biasi
Gianni De Biasi Foto: MAX ROSSI/REUTERS

Oma koondise ajaloolise võiduni tüürinud Albaania peatreener Gianni De Biasi oli oma taktikavalikuga pärast 1:0 võidumängu Rumeenia vastu rahul.

«Tegime albaanlastele üle kogu maailma head meelt. Kuhu iganes me läheme, kohtame oma fänne ning täna suutsime seda, mida kahes esimeses mängus ei suutnud. Et teha tulemust, on vaja lüüa väravaid,» rääkis De Biasi.

«Tahtsime Rumeenial lasta mängida ning ootasime, et meil tekiks ruumi ning seejärel saaksime neid rünnata. Ootasime neilt tugevat algust, kuid me saime kaitses hästi hakkama ning ei andnud neile ruumi, samal ajal olime ise valmis vasturünnakuteks. Tegime küll mõned vead, kuid see oli parim strateegia.»

«Peame valmistuma nüüd selliselt, et mängime reedel või laupäeval. Vaatame teisi mänge ning paneme end valmis. Kui me turniirile jääme, siis tekitame kindlasti teistele koondistele probleeme. Usun, et meie enesekindlus täna kasvas. Esimesed kaks kohtumist kulus meil turniiriga kohanemiseks. Loodetavasti jääme turniirile edasi, sest oleme näidanud, et suudame maailmaklassi meeskondade vastu mängida.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles