Vene treener pärast ebaõnnestumist: koondis vajab uut juhti

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Leonid Slutski
Leonid Slutski Foto: MICHAEL DALDER/REUTERS

Venemaa peatreener Leonid Slutski sõnas pärast 0:3 kaotust Walesile, et sellise turniiri järel vajab koondis uut peatreenerit.

«Pärast sellist turniiri vajab koondis uut peatreenerit. Soovin vabandada poolehoidjate ees. Tegime täna (eile- toim) halva mängu ning väärisime kaotust. Olime halvad igas mänguelemendis. Mul oli piisavalt aega, et valida mängijaid ning võtan ebaõnnestumise eest täielikult vastutuse.»

45-aastane Slutski võttis Venemaa juhendamise üle Fabio Capellolt eelmise aasta suvel. Tema leping oligi tegelikult sõlmitud kuni EM-finaalturniiri lõpuni. Kuna Slutski on ka Moskva CSKA treener, palus Venemaa jalgpalliliit mehel pärast finaalturniiri langetada valik, kas ta jätkab koondise juures või pühendub ainult CSKAle.

«Lõpuks me ikkagi suutsime finaalturniirile kvalifitseeruda ning see oli kokkuvõttes positiivne kogemus. Loodetavasti võtavad ka mängijad siit 2018. aasta MMiks kaasa positiivse,» jätkas Slutski.

Venemaa kogus EM-finaalturniiril ühe punkti, kui mängis avavoorus 1:1 viiki Inglismaaga. Sellest piisas aga vaid alagrupi viimaseks kohaks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles