Valverde lubas Quintana Touril võidule aidata

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nairo Quintana (valges) ja Alejandro Valverde.
Nairo Quintana (valges) ja Alejandro Valverde. Foto: JEFF PACHOUD/AFP

Eelmisel aastal Prantsusmaa velotuuril poodiumile jõudnud Alejandro Valverde (Movistar) läheb vähem kui kahe nädala pärast algavale jalgrattaspordi suursündmusele vastu pingevabalt. Tänavu ka Girol kolmanda koha saanud Valverde lubas sel korral võidule aidata tiimikaaslase Nairo Quintana.

«Kui kaotan siledal maal aega, siis ma ei lähe endast välja,» rääkis Valverde, kelle põhieesmärk on tänavu hästi esineda olümpial. «Kui jõuame mägedesse, siis olen värskem ja saan Nairot aidata. Samuti on mul suurem vabadus jahtida etapivõitu, seda muidugi juhul, kui see ei sega meie meeskonna põhieesmärki,» jätkas ta.

«Olen kindel, et kui olen jooksikute hulgas ning Nairo hakkab tagant ründama, saan käsu teda järele oodata. See ei ole minu jaoks probleem. Nairo on õigel teel ning on oma kodutöö ära teinud,» pidas Valverde Quintanat üheks võitjasoosikuks peagi algaval Tour de France’il.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles