Grete Püvi oli Tšehhis auhinnalisel kohal

Eesti Ratsaspordi Liit
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koolisõitja Grete Püvi
Koolisõitja Grete Püvi Foto: Külli Tedre

Lõppenud nädalal toimus Tšehhis Brnos CDI-W/CDI3* koolisõiduvõistlus, kus meie sportlastest osales seekord Grete Püvi hobusel Aleandro.

Brno on meie koolisõiduhuvilistele tuttav koht, sest seal on tulnud meile eelnevatel aastatel häid sõnumeid. Seekord võistles seal Grete oma 11-aastase hobuse Aleandroga. Algselt oli sportlane üles antud ka Talendiga, kuid hobune vigastas end päev enne võistlust boksis ja pidi seetõttu kõrvale jääma.

Fotomeenutus Brno võistlusest. Foto: erakogu
Fotomeenutus Brno võistlusest. Foto: erakogu Foto: Erakogu

Aleandroga saavutati laupäeval CDI3* Grand Prix Specialis 16 osaleja seas kuues koht tulemusega 66,300%, skeemi võitis Sascha Schulz hobusel Wito Corleone (69,780%) Luksemburgist. Pühapäeval oli meie paar kaheksas tulemusega 66,686%, siin tuli esimeseks Terhi Stegars hobusel Dalou Shan Soomest (68,549%).

Grete ise on hobuse üle väga uhke. "Aleandro oli ikka väga tubli, see ju tal alles esimene GP hooaeg!"  rõõmustas sportlane. "Lõpetasin temaga ratsutamise eelmise aasta märtsis, kui sain teada, et olen lapseootel ja alustasin temaga uuesti alles selle aasta jaanuaris. Nii et saime päris kiiresti vormi tagasi," lausus Grete. "Eriti tore on see, et Aleandro ostsime juba varsana ja tänaseks on temast saanud GP hobune. Ise tehtud, seda naudin! Aeg lendab ja töö kannab vilja," lisas ta veel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles