Penaltil vääratanud Ramos: pigem eksin nüüd kui kohamängudel

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Horvaatia ja Hispaania kohtumine jalgpalli EMil.
Horvaatia ja Hispaania kohtumine jalgpalli EMil. Foto: SCANPIX

Jalgpalli EM-finaalturniiril loovutas tiitlikaitsja Hispaania alagrupi esikoha, kaotades lõpuminutite väravast Horvaatiale. Paarkümmend minutit enne kohtumise lõppu oli Sergio Ramosel võimalus 1:1 viigiseisult Hispaania taas ette viia, kuid keskkaitsja penalti tõrjus Horvaatia väravavaht Danijel Subasic.

«Väravavaht ootas kaua, enne kui reageeris. Aga pigem eksin penaltil nüüd kui kohamängudes. Palju õnne Horvaatiale, nad mängisid suurepäraselt,» sõnas Ramos pärast kohtumist.

«Kõik mängijad istusid vaikides. Nad ei naudi kaotamist,» lisas Hispaania peatreener Vicente del Bosque. «Mäng oli meie kontrolli all. Ma ei kavatse meie tänast esitust ülemäära kaitsta, aga usun, et mängisime võrdlemisi hästi. Vaid lõpus libastusime korraks.»

Hispaania kohtub nüüd kaheksandikfinaalis Itaaliaga, kellega mängiti nelja aasta taguse turniiri finaalis. «See pole päris see tee, mida tahtsime käia, aga niisugune jalgpall kord juba on! Püüame tagasilöögist üle saada ja esmaspäevaks võimalikult heas vormis olla,» märkis del Bosque. «Me ei hoidnud palli piisavalt hästi ja polnud vasturünnakuks valmis. Aga pole hullu, oleme endiselt konkurentsis. Peame olukorrale vastavalt hea mängu tegema,» sõnas Hispaania juhendaja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles