Eesti tunamullusele hõbedaklubile määrati mängijate registreerimise keeld

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sillamäe Kalev.
Sillamäe Kalev. Foto: Liis Treimann

Eesti Jalgpalli Liidu distsiplinaarkomisjon määras Sillamäe JK Kalevile distsiplinaarkaristuse, mis hetkeseisuga keelab idavirulastel uusi mängijaid juurde tuua, vahendab Soccernet.ee.

Eesti Jalgpalli Liidu avalike suhete juht Mihkel Uiboleht selgitas Soccernetile kalevlastele määratud karistuse tagamaid: «Sillamäe Kalevi lepingud kolme mängijaga ei vastanud mängijate staatuse ja üleminekute korrale, mistõttu klubi rikkus meistrivõistluste juhendit. Juhtisime sellele korduvalt klubi tähelepanu, andes kõigepealt puuduste kõrvaldamiseks aega kuni 30. aprillini, seejärel pikendasime seda kuni 31. maini ja viimase tähtajani andsime 10. juuniks. Kuna puuduseid ei kõrvaldatud, siis alustasime distsiplinaarmenetlust, mille järgselt on klubi kõrvaldanud kaks puudust kolmest. Niipea kui ka kolmas puudus on kõrvaldatud, siis lõpeb uute mängijate registreerimise keeld.»

Sillamäe on praegu Premium liiga tabelis 18 punktiga 7. kohal. Mullune hooaeg lõpetati viiendana, 2014. aastal said Sillamäe mängijad aga Eesti kõrgliigas kaela hõbemedalid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles