Kelly Kalm krooniti naiste grupisõidus Eesti meistriks

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti meistrivõistluste finiš
Eesti meistrivõistluste finiš Foto: Eero Raav

Kiilis jätkuvatel maanteesõidu Eesti meistrivõistlustel pälvis naiste grupisõidus mõnevõrra üllatuslikult kuldmedali Kelly Kalm. 

CFC klubi esindaja edestas 85,6 km pikkuse distantsi grupifinišis Janelle Uibokandi (Peloton) ja Mae Langi (Tartu Ülikooli Akadeemiline Spordiklubi). See oli 19-aastasele Kalmile esimeseks triumfiks täiskasvanute klassis, mullu teenis ta pronksi. Meie kaks nimekamat naisratturit Liisa Ehrberg ning Liisi Rist said vastavalt 5. ja 12. koha. 

Naisjuunioritest oli grupifinišis kiireim Laura Helene Luht (Kalevi Jalgrattakool), talle järgnesid Kärt Lang (Tartu Ülikooli Akadeemiline Spordiklubi) ja Vanessa Pure (Rein Taaramäe Rattaklubi).

Eesti meistrivõistlused jätkuvad Kiilis pühapäeval ja esmaspäeval. Homme kell 11 antakse start meeste eliidi ja U23 vanuseklassi grupisõidule (179,2 km). Pärast autasustamist toimub kõikidele soovijatele avatud raja sõit. Turvatud rajal läbitakse neli ringi, kokku 44 km.

Eesti meistrivõistlustele tõmmatakse joon alla esmaspäeval, kui parimad selgitavad erinevate noorteklasside esindajad.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles