Karpak sai Kieler Wochel 4. ja Rammo 9. koha

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Deniss Karpak
Deniss Karpak Foto: Robert Deaves

EUROSAF Meistrite Karika etapil Saksamaal Kielis peeti täna medalisõidud, kus meie purjetajatest võistlesid Deniss Karpak ja Karl-Martin Rammo. Põnev sõit lõppes Karpakile esimese ja Rammole kaheksanda kohaga.

Topeltpunktidele seilatud medalisõit, kus startisid vaid avaseeria tulemuste põhjal selgunud  kümme parimat, oli Finn klassis purjetavale Karpakile (KST/KJK) ülimalt edukas – meie sportlane seilas esimesena üle finišiliini. Regati kokkuvõttes kuulub mullu Kieli Nädala regati võitnud Karpakile tänavu siiski 4. koht. Võistluse esikoht läks sakslasele Phillip Kasüskele.

Laser Standard klassis sai Karl-Martin Rammo (ROPK/TJK) medalisõidus 8. ning EUROSAF Meistrite Karika etapi kokkuvõttes 9. koha. Samas klassis võistelnud Georg Haud (ROPK) lõpetas regati 74. tulemusega. Võitjaks tuli sakslane Philipp Buhl.

49er klassis said Juuso ja Henri Roihu (TJK) Kieli Nädalal 28. koha, esimeseks tulid aga uus-meremaalased Peter Burling ja Blair Tuke.

Laser Radial klassis lõpetas Liise Köösel (ROPK) võistluse 51. kohaga. Võidu saavutas norralanna Tiril Hartvedt Bue.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles