Tänak läheb muutunud meelisradadele optimistlikult

Mariel Gregor
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Tänak ja Raigo Mõlder suutsid Sardiinia rallil probleemidele vaatamata lõpetada viienda kohaga.
Ott Tänak ja Raigo Mõlder suutsid Sardiinia rallil probleemidele vaatamata lõpetada viienda kohaga. Foto: Timo Anis

1. juulil algaval Poola MM-rallil kihutab 67 autot, nende seas Ott Tänak ja Raigo Mõlder, kes esindavad DMACKi meeskonda. Poola ralli rajad on eestlastele meeltmööda, eelmisel aastal saavutasid mehed Poolas Jari-Matti Latvala ees kolmanda koha, 2014. aastal võitis Tänak aga Poola ralli WRC2 arvestuses. 

MM-sarja eelmise, kuuenda etapi Sardiinias lõpetasid eestlased viienda kohaga. Rehviprobleemidega maadelnud Tänak tõdes pärast Sardiiniat, et tegu oli ühe elu raskeima ralliga. «Pean olema õnnelik, et suutsin selle lõpetada,» sõnas ta.

Masinaprobleemide tõttu ei osaletud ka esialgu jaanipühade ajal plaanis olnud Belgias toimuval Ypresi rallil, ent Poolas ootavad nii rallimehed ise kui ka DMACKi meeskond kiireid aegu. «DMACKi rehvid on pehmemal pinnasel traditsiooniliselt näidanud häid tulemusi. Seega oleme Poola ralli eel enesekindlad ja loodan, et Tänak ja Mõlder näitavad taas head kiirust,» teatas DMACKi boss Dick Cormack. «Poolas on kiired kiiruskatsed ja ma naudin selliseid olusid. Need sarnanevad Eesti rallide kiiruskatsetega. Anname igal juhul endast parima ja pingutame maksimaalselt,» lisas Tänak, kes on sel hooajal kiiruskatsetel võidutsenud Sardiinias ja Argentinas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles