Algab kahepäevane kullajaht

Mariel Gregor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võrkpallikoondise peatreener Gheorghe Cretu teab, kuidas mängijaid motiveerida.
Võrkpallikoondise peatreener Gheorghe Cretu teab, kuidas mängijaid motiveerida. Foto: Tairo Lutter / Postimees

VÕRKPALL. Eesti koondis läbis Euroopa liiga alagrupiturniiri nagu eelmiselgi aastal puhaste paberitega ning alustab täna Bulgaarias Varnas nelja parema meeskonna osalusel finaalturniiri. Eestlaste vastane on täna kell 18 algavas poolfinaalis korraldaja Bulgaaria, kes osaleb Euroopa liigas B-koondisega (esindusmeeskond mängib Maailmaliigas – M. G.).

Eesti tahab eelmise aasta finaalturniiri ebaõnnestumise – kaotas poolfinaalis 0:3 ja ka pronksimängus 0:3 – maha pesta ning eesmärk on saada kaela kuldmedalid. Ühtlasi tagab võit koha Maailmaliigas, mis on Eesti koondise kindel siht.

Peatreener Gheorghe Cretu ütles eile, et aasta jooksul on mehed kogemuse võrra rikkamaks saanud. «Oleme nüüd teist suve järjest mängida saanud, võite kogunud ning kasvanud. Tean, et mehed lähevad finaalturniirile võitlema ja endast kõike andma, finaalturniiril on suhtumine ja eneseusk ülimalt tähtsad,» sõnas Cretu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles