Walesi ründaja: me oskame Belgia vastu mängida

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hal Robson-Kanu (vasakul) võitu tähistamas.
Hal Robson-Kanu (vasakul) võitu tähistamas. Foto: SCANPIX

Eilsel jalgpalli EMil Belgia - Wales vahelises kohtumises waleslaste kasuks ühe väravaga hiilanud ründaja Hal Robson-Kanu sõnas pärast mängu, et raske töö tasus end ära ning Belgia vastu minnes oli taktika selge.

Mängu tulemusega oli Walesi mängija mõistagi rahul. «See (mäng – toim) oli suurepärane. Me võitlesime kõvasti, et saada mängu tagasi pärast meile löödud väravat. Me teadsime, et kui mängida teisel poolajal samaväärselt nagu esimesel, siis me suudame belglasi võita. Me oleme selle kallal kõvasti vaeva näinud; kuus-seitse aastat ja see võit tähistab suure töö võitu, mis loodetavasti jätkub,» sõnas Kanu.

«Me olime mänginud Belgia vastu ka varem mitu korda eelmistel aastatel ning teadsime, millise plaaniga on võimalik nendega mängida. Loomulikult olime pettunud pärast 0-1 kaotusseisu jäädes, kuid suutsime mängu tagasi tulla. Täna (eile – toim) tähistame võitu ning hiljem hakkame järgmiseks mänguks valmistuma,» lisas 27-aastane Walesi koondislane.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles