Williams sammus Wimbledonis poolfinaali

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Serena Williams tähistamas poolfinaali jõudmist.
Serena Williams tähistamas poolfinaali jõudmist. Foto: SCANPIX

Wimbledoni tenniseturniiril liikus naiste maailma esireket Serena Williams veel ühe sammu finaali suunas, et Londonis triumfeerides korrata sakslanna Steffi Grafi saavutust, kes suutis karjääri jooksul võita koguni 22 suure slämmi turniiri.

Tänases veerandfinaalmängus rekordi poole liikudes õnnestus Williamsil alistada venelanna Anastassija Pavljutšenkova kahes setis 6:4, 6:4. Maailma 23. number küll võitles, kuid ameeriklanna kontrollis mängu täielikult, purustades oma vastase üheksandas geimis mõlemas setis ning teenides nõnda pääsme nelja parema sekka.

«Ma olen elevil oma võidust. See tekitab hea tunde. Üks aspekt, mida ma olen sel aastal õppinud, on mängule keskendumine,» sõnas Williams mängujärgselt. Ta servis oma parimate päevade tasemel, lüües punktiks 67 protsenti mahalöödud pallidest. Pavljutšenkova, kes mängis alles oma esimest Wimbledoni veerandfinaali ja teist sellisel tasemel mängu, polnud sugugi ülereageeriv. Pigem võiks nõnda sõnada Williamsi kohta.

Neljapäeval toimuvas poolfinaalis kohtub Williams venelanna Elena Vesninaga (WTA 50.) ning tabeli teisel pool astuvad kokku Serena õde Venus Williams ja sakslanna Angelique Kerber (WTA 4.). Setõttu on võimalus näha finaalis mängimas õdesid Williamseid, kellest Serenal on vanust 34 aastat ja Venusel 36.   

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles