Argentiina jäi peatreenerist ilma

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tata Martino Barcelonat juhendamas.
Tata Martino Barcelonat juhendamas. Foto: SCANPIX

Argentiina jalgpallikoondise peatreener Gerardo ''Tata'' Martino teatas täna, kaks nädalat pärast Copa America finaalikaotust penaltitega Tšiilile ja mõned päevad enne rahvuskoondise olümpiaks valmistumist, et ta lahkub sellelt ametikohalt. 

Martino alustas jalgpallur Lionel Messi koduriigi koondise eesotsas figureerimist 2014. aastal, pärast argentiinlaste kaotust Saksamaale maailmameistrivõistluste finaalis. Tema ametiaja jooksul kaotas meeskond kaks korda järjest Copa America finaalis penaltitega Tšiili koondisele. Lisaks juhendas Martino hooajal 2013-2014 Barcelona jalgpalliklubi.

ESPNi teadete kohaselt rääkis nüüdseks juba endine loots Argentiina Jalgpalliliidu presidendi asetäitja Claudio Tapiaga probleemidest alaliiduga koostööl ning järgmisel kuul toimuvatest olümpiamängudest Rios. Jutuajamine olevat viinud selleni, et Martino otsustas oma ameti maha panna.

Vastuolud Argentiina Jalgpalliliiduga on tekitanud pikalt palju meediakära ning näha on, et töö soovitud rada pidi ei liigu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles