Saksamaa salarelv enne poolfinaali? Vigastatud Bolt käis sakslastel külas

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lukas Podolski ja Usain Bolt
Lukas Podolski ja Usain Bolt Foto: Instagram

Täna õhtul kell 22 kohtuvad jalgpalli EMi poolfinaalis Saksamaa ja Prantsusmaa. Valitsevatele maailmameistritele käis edu soovimas ka eelmisel nädalal vigastada saanud maailma kiireim mees Usain Bolt.

Jamaika meistrivõistlustel 100 m jooksus vigastada saanud Bolt ei külastanud Saksamaa koondist lihtsalt niisama. Nimelt on Boltil väga head suhted Saksa koondise arsti Hans-Wilhelm Müller-Wohlfahrtiga, kes aitas Boltil ravida vigastust ka enne eelmise aasta Pekingi kergejõustiku MMi.

73-aastane Müller-Wohlfahrt on teinud koostööd ka teiste tippsportlastega nagu Cristiano Ronaldo, Paula Radcliffe ning Steven Gerrard. Oma ebatavaliste ravimeetmete poolest tuntud arst võib olla Bolti viimane õlekõrs, sest tagareielihase vigastus ähvardab maailmarekordimehe olümpialt eemale jätta.

Kuni 2015. aastani Müncheni Bayerni arstina töötanud Hans-Wilhelm Müller-Wohlfahrt on nii mõnegi sportlase vigastuspausi lühendanud. Pildil tegeleb mees Saksamaa koodnise väravavahi Manuel Neueriga. Foto: AFP
Kuni 2015. aastani Müncheni Bayerni arstina töötanud Hans-Wilhelm Müller-Wohlfahrt on nii mõnegi sportlase vigastuspausi lühendanud. Pildil tegeleb mees Saksamaa koodnise väravavahi Manuel Neueriga. Foto: AFP Foto: JOHN MACDOUGALL/AFP
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles