Serena Williams jõudis Wimbledonis finaali

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Serena Williams tähistamas Wimbledonis finaali jõudmist.
Serena Williams tähistamas Wimbledonis finaali jõudmist. Foto: SCANPIX

Wimbledoni tenniseturniiri naisüksikmängus jõudis esimesena finaali ameeriklanna Serena Williams, kes alistas poolfinaalis venelanna Jelena Vesnina kahes setis kõigest 48 minutiga 6:2, 6:0.

Williams murdis maailma edetabelis 50. kohal oleva Vesnina kaks esimest servigeimi ja läks juhtima 4:0 ning võitis avaseti 6:2. Teises setis näitas ameeriklanna tõelist võimu, võites 6:0. Kogu matši peale kaotas naiste maailma esireket enda servil kõigest kolm punkti.

Nii jõudis Williams Wimbledoni tenniseturniiril finaali juba üheksandat korda. Võitnud on ta Londonis neist üheksast korrast kuus ehk aastatel 2002, 2003, 2009, 2010, 2012 ja 2015.

Serena Williamsi finaalivastase selgitavad täna õhtul sakslanna Angelique Kerber (WTA 4.) ja Serena õde Venus Williams (WTA 8.), kes lähevad teises poolfinaalis omavahel kokku. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles