Tšernov pärast ebaõnnestumist: pead liiva alla ei peida

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liina Tšernov
Liina Tšernov Foto: Tairo Lutter

Amsterdamis toimuval kergejõustiku EMil tegi naiste 1500 m eeljooksus kaasa Liina Tšernov, kes sai ajaga 4.29,47 esimeses eeljooksus viimase ehk kümnenda koha.

Tšernov alustas kiiresti jaläks kiirelt teistel eest ära, kuid peagi sai grupp ta taas kätte ja jooksis eestlannal ka eest ära. «Esimesel ringil oli näha, et tempo oli väga aeglane. Teadsin juba enne võistlust, et kui konkurendid jalutama hakkavad, siis pean ise tempot tegema,» selgitas Tšernov. Tema jooks lagunes, kui grupi endast mööda lasi. «Ma ei suutnud neile külge haakida. Minu puhul on oluline, et saaksin vooluga kaasa minna.»

Kuigi tänane jooks Tšernovil ebaõnnestus, siis üldiselt on ta oma hooajaga rahul. «Olen tubli hooaja teinud. Kuskile nutma ma nüüd ei lähe ja pead liiva alla ei peida.»

Otse pääsesid Tšernovi jooksust edasi Sifan Hassan, Angelika Cichocka, Ciara Mageean jaMarta Pen. Tšernovi sai ka kahe eeljooksu peale kokku viimase ehk 20. koha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles