Šadeiko: suur pettumus, vorm on tegelikult hea

Peep Pahv
, Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Grit Šadeiko Amsterdami EMil.
Grit Šadeiko Amsterdami EMil. Foto: Tairo Lutter

Kergejõustiku EMil Amsterdamis seitsmevõistluse kaugushüppes nulli saanud ja seejärel võistluse katkestanud Grit Šadeiko tunnistas, et hinges on suur pettumus. «Tunnen, et vorm hakkab heaks minema. Tahaks ükskord selle tulemuseks kokku ka panna,» lausus ta. 

Šadeiko hädad hakkasid peale juba avapäeval, kui tema kõrgushüppe tulemus jäi tagasihoidlikuks. «Pärast viletsat kõrgushüpet suutsin end veel kokku võtta, kuid täna oli asi veel hullem,» nentis Šadeiko, kes astus üle kõik kolm kaugushüppe katset. «Tuulelipud olid 20-meetrise vahega ning üks näitas tagant-, teine vastutuult. Võtsin küll sammu kõvasti tagasi, kuid abi sellest polnud.»

Edasisest võistlemisest loobus Šadeiko seetõttu, et tegi kaugushüppe viimasel katsel seljale veidike liiga ning sellises seisus oli targem edasisest võistlemisest loobuda. «Olen tänavu visanud oda üle 50 meetri ja seda ma ei karda. 800 m jooksu ei karda ma juba ammu,» rääkis ta.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles