Galerii: 59. Muhu Väina regatt sai Pärnus piduliku avapaugu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Laupäeva õhtul, 9.juunil sai Pärnu jahtklubis ametliku avapaugu Eesti vanim ja suurim purjeregatt – A. Le Coq 59. Muhu Väina regatt.

Avasõnad lausus Pärnu Jahtklubi kommodoor Väino Hallikmägi ning purjetajaid tuli tervitama Kultuuriminister Indrek Saar. Kultuuriminister leidis, et Muhu Väina regatt kannab väga hästi edasi merekultuuri olulisust meie riigis ning soovis kõigile head purjetamist.

Foto: Meisi Volt

Pärnu linna poolt andis tervitused ja head soovid edasi Pärnu abilinnapea Rainer Aavik, suurtoetaja A.Le Coq nimel tervitas regatilisi turundusjuht Katrin Vernik ning Saaremaa Merispordi Seltsi poolt andis tervitussõnad üle juhatuse liige Margus Hiet.

Foto: Meisi Volt

Eesti Jahtklubid Liidu president Egon Elstein saadab purjetad teele rõõmsa meelega ning tuletades meelde anekdoodi – kui sa oled täiskasvanu, siis sa ei saa olla purjetaja või kui sa oled purjetaja ei saa sa olla täiskasvanu. Korraldajad tänavad kõiki purjetaid ning soovivad vahvat võistlust ja ausaid tuuli! "Näeme merel!"

Foto: Meisi Volt

Laupäeval avati Pärnus ka regatiküla, toitlustuskohad ja pop-up kaubanduse letid. Pärast ametliku avamist esines Villu Veski ansambel.

Vaata galeriist, kuidas avati Pärnus jahtklubis laupäeva õhtul Muhu Väina regatt!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles