Kruglov magusast võidust: mulle meeldis mäng Levadiaga rohkemgi

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

FC Infoneti kaitsja Dmitri Kruglov lausus pärast magusat 4:3 võitu Flora üle, et rõõmu võib tunda võidu ja ründemängu, kuid mitte kaitsetegevuse üle.

«Kindlasti võib rahule jääda sellega, et realiseerisime enamiku oma momentidest. Aga kaitsemäng jäi viletsaks, olid täiesti välditavad väravad. Niimoodi ei saa kaitses mängida!» sõnas Kruglov.

Infonet on nüüd saanud tänavu jagu nii Levadiast, Nõmme Kaljust kui ka Florast. Tänavuse hooaja eel Infonetiga liitunud kogenud Kruglov ei pidanud Florast jagu saamist siiski klubi ajaloo parimaks võiduks. «Mulle meeldis rohkem mäng Levadiaga,» sõnas aastaid just Levadia särki kandnud Kruglov.

Flora poolkaitsja Brent Lepistu tõdes pärast kaotust, et peatreeneri lahkumine raputas meeskonda, kuid üheskoos üritatakse taas õige hingamine leida.

«Meeskond muutus ehk isegi veel kokkuhoidvamaks. Arutasime ise, mis sel hooajal valesti on, ja leidsime, et pole ehk enam sellist kokkukuuluvustunnet nagu eelmisel hooajal, kus kõik olid üksteise eest väljas ja elasid üksteisele kaasa,» rääkis Lepistu. «Peame siit omad järeldused tegema ja kokku hoidma!»

Täna lubati Infonetil 3:0 juhtima asuda, enne kui oma mäng käima saadi. «Millegipärast alustasime esimesel poolajal kuidagi ebalevalt. Pea oli laiali otsas, oleme sellises uues imelikus seisus ja ei osanud sellega kohaneda. Infonet võttis jõuga esimesed kiired väravad ära,» sõnas Lepistu. «Teisel poolajal nautisime võitlust ja mängu, kahjuks jäi natuke väheks.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles