Ronaldo õde võrdles staari vigastust Jeesuse kannatustega

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vigastada saanud Cristiano Ronaldo
Vigastada saanud Cristiano Ronaldo Foto: SCANPIX

Eile leidis EMil aset finaal, milles Portugali koondis alistas lisaajal 1:0 korraldajamaa Prantsusmaa koondise, kuid finaalist ei puudunud ka traagilised hetked.

Portugali koondise kapten Cristiano Ronaldo sai esimesel poolajal raskelt vigastada ja oli mängust väljas.

Portugaallaste sõnul oli neil väga kahju, et Ronaldo ei saanud finaalis anda endast kõike.

Cristiano Ronaldo vanem õde Katia Aveiro oli Pariisi Stad de France`i staadionil koos teiste pereliikmetega finaali vaatamas ja edastas informatsiooni Instagramis.

Kui Portugali võit oli kindel, teatas õde sotsiaalmeedias, et ta venna kannatused on võrreldavad Jeesuse kannatuste ja  risti löömisega.

«Mu venna vigastus ja ta pisarad olid nagu noalöök selga, pannes paljud portugallased ebaõiglase mängu tõttu nutma ja ahastama. Jeesus tõi end ristil ohvriks, et maailm paremaks muutuks. Mu vend Cristiano oli umbes samas olukorras. Ta valas nii valu kui ka selle tõttu pisaraid, et ta ei saa võidelda koos kaaslastega Portugali eest, kuid jumal on õiglane ja Portugal sai EMi võidu,» teatas õde. 

Portugal sai esmakordselt jalgpallis Euroopa meistriks. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles