NBAs kopsaka lepingu sõlminud viskekahur jäeti Prantsusmaa koondisest välja

Ats Kuldkepp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Evan Fournier Orlando Magicu särgis.
Evan Fournier Orlando Magicu särgis. Foto: Phelan M. Ebenhack/AP

Prantsusmaa korvpallikoondise peatreener Vincent Collet avaldas täna need 12 pallurit, kes kuuluvad Rio olümpiakoondise.

Suurem osa Collet' valikutest on ootuspärased, aga üllatuslikult jäi koosseisust välja NBAs korraliku hooaja teinud 23-aastane Evan Fournier. Orlando Magic hindas 201 cm pikkust tagamängijat piisavalt, et teha temaga 5-aastane ja 85 miljonit dollarit väärt leping. Paar nädalat tagasi arvati, et mullu keskmiselt 15,4 punkti kogunud ja hooaja peale 156 kaugviset tabanud Fournier' kontraht võiks olla isegi 10-15 miljoni dollari võrra kopsakam.

Koosseisu ei kuulu ka keskmängija Ian Mahimni, kes siirdus juuli alguses neljaks aastaks ja 64 miljoni dollari eest Washington Wizardsisse. Ent erinevalt Fournier'st polegi ta viimastel aastatel kuigi palju koondise esindamisest huvitatud olnud.

Prantsusmaa koondis Rio olümpiaks: Nicolas Batum (Charlotte Hornets), Nando De Colo (Moskva CSKA), Boris Diaw (Utah Jazz), Antoine Diot (Valencia), Mickael Gelabale (Le Mans), Rudy Gobert (Utah Jazz), Thomas Heurtel (Anadolu Efes), Charles Kahudi (Villeurbanne), Joffrey Lauvergne (Denver Nuggets), Tony Parker (San Antonio Spurs), Florent Pietrus (Nancy), Kim Tillie (Laboral Kutxa).

Prantsusmaa kuulub Rio olümpial A-alagruppi, kus vastasteks on USA, Serbia, Austraalia, Hiina ja Venetsueela.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles