FC Levadia täienes A-koondise õhku nuusutanud Kauberiga

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kevin Kauber.
Kevin Kauber. Foto: FC Levadia kodulehekülg

FC Levadia jalgpalliklubi täiendas täna oma edurivi Eesti U21 noortekoondise ründaja Kevin Kauberiga. 21-aastane väravakütt liitus üheksakordse Eesti meistermeeskonnaga Läti kõrgliigaklubist FK Jelgava käimasoleva hooaja lõpuni kehtiva laenulepingu alusel.

«Väga positiivne tunne! Tegin meeskonnaga trenni ja mind võeti väga hästi vastu, saavutasin kohe hea kontakti nii mängijate, treenerite kui klubi esindajatega. Meeskonnas on palju tuttavaid ja mehi, kellega olen varem ühes meeskonnas mänginud,» ütles Kauber töölepingu sõlmimise järel, teatab Levadia kodulehekülg.

SC Reali klubis Aivar Tiiduse käe all vutimeheks kasvanud Kauber mängis aastatel 2011-2012 esiliigas FC Puuma ridades, kuid siirdus siis Soome Turu Palloseurasse. Sealt edasi viis jalgpallitee Tallinnas sündinud Kauberi Sloveenia klubidesse NK Krka ja NK Tolmin. Tänavust hooaega alustas ta aga Läti kõrgliigas FK Jelgava särgis.

Seni on Kauber mänginud Soome, Sloveenia ja Läti kõrgliigades, Premium Liiga debüüt ootab teda eeldatavasti pühapäevases kodumängus Paide Linnameeskonnaga. Neljapäevases UEFA Euroopa Liiga teise eelringi kordusmängus Praha Slavia vastu Kauber FC Levadia meeskonda aidata ei saa.

«Arvan, et Sloveenia liiga on teistest tugevam. Soome, Läti ja Eesti liigade tase on enam-vähem võrdne. Ootan põnevusega oma debüütmängu ja loodan väga, et meeskond teeb neljapäeval Prahas hea esituse ning meie euroteekond jätkub,» lisas FC Levadia värskeim täiendus.

FC Levadia peatreener Igor Prins näeb Kauberit eelkõige ründaja positsioonil. «Kevin mängib nii teise ründaja kohal kui ka ründaja all, vajadusel ka äärtel. Tänase trenni tegi ta meiega kaasa ja jättis väga hea mulje – igati tubli ja püüdlik noor mängumees,» sõnas Prins.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles