Kas ManU teebki Paul Pogbast maailma kõige kallima jalgpalluri?

Madis Kalvet
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paul Pogba.
Paul Pogba. Foto: SCANPIX

2012. aastal Manchester Unitedist tasuta Torino Juventuse jalgpalliklubisse lahkunud Paul Pogba on maailmarekordilise summa eest endisesse koduklubisse tagasi siirdumas. Üleminekut pole veel ametlikult kinnitatud, kuid viimased teated viitavad sellele, et tehingust peaks lõpuks siiski asja saama.

Esmalt teatasid Sky Italia, ja The Guardian, et Juventus lükkas tagasi ManU 101 miljoni euro suuruse pakkumise 23-aastase poolkaitsja eest. Seejärel on aga Prantsusmaa spordileht L’Equipe andnud teada, et 120 miljoni euro eest saab tehing siiski tehtud.

Juventus nõuab väidetavalt ManU käest just 120 miljoni euro suurust üleminekusummat ning boonustena hiljem veel 10 miljonit eurot.

Viimati avaldas ManU mängijate särginumbrid uueks hooajaks ning vabaks on jäänud number 6, mis peaks sobima just Pogbale.

Kui ManU maksabki Pogba eest 120 miljonit eurot, siis saab 23-aastasest Prantsusmaa koondise poolkaitsjast läbi aegade kõige kallim jalgpallur. Praegu kuulub see tiitel Gareth Bale’ile, kelle eest pidi Madridi Real lauale laduma 100 miljonit eurot.

ManU peatreener Jose Mourinho on andnud teada, et neil on vajadusel välja vaadatud ka teisi mängijaid, kui Pogba tehingust ei peaks asja saama. Poolkaitsja agent Mino Raiola on aga märkinud, et praegu veel ametlik kokkulepe puudub.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles