Neymar: tunnistan, et Barcelona sõltub Messist ning me mängime tema heaks

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Neymar.
Neymar. Foto: SCANPIX

Brasiilia koondisega olümpiamängudel osalev Neymar avaldas, et millegipärast kardetakse tema koduklubis Barcelonas tunnistada, et meeskonna edu sõltub suurel määral Lionel Messist.

«Meil on suurepärased mängijad, kuid eitame endile, et sõltume Messist. Mina ei karda tunnistada, et mängin tema heaks või siis et ta on tegija,» rääkis Neymar. Põhjus, miks Neymar seda ütles, peitub selles, et tema rolli peetakse Brasiilia U23 koondises väga sarnaseks Messi omale Barcelonas.

«Messi on maailma parim mängija ja ma tahan temast sõltuda. Pinge on osa jalgpallist ning ma olen selleks valmis. Mu meeskonnakaaslased (Brasiilia U23 koondises) on väga noored, kuid me teame, mis vastutus meil on. Me ei karda seda turniiri, sest kartus saab tihtipeale võidutahtest jagu. Ma ei karda ka kaotada, sest kui kaotame, saame öelda, et andsime endast kõik,» jätkas Neymar.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles