Tänak Soome rallist: näitasime jälle tipptasemel kiirust

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kris Meeke'i võiduga lõppenud Soome MM-ralli tõi eestlastele nukrust, sest Ott Tänakut vaevasid erinevad probleemid ja tagatipuks pidi ta viimasel päeval ralli teelt väljasõidu tõttu katkestama. Tänak ise jäi suurest pettumusest hoolimata Soomes näidatud kiirusega rahule.

«Näitasime taas tipptasemel kiirust ja suutsime hooaja kiireimal rallil katseid võita. Kuid paar probleemi ei lubanud meil võidu nimel võidelda, ehkki pingutasime terve nädalavahetuse jooksul maksimaalselt. Olime selleks ralliks tõeliselt hästi valmistunud ja nii palju eeltööd teinud,» nentis Tänak.

«Tõestasime jälle, et meie uued rehvid on tasemel,» lisas DMACKi tegevjuht Dick Cormack. «Kui Oti autol poleks purunenud vedrustus, mis sundis teda teisi jälitama ja pani ta pinge alla, oleksime võinud taas võidu eest võidelda. Hooaja eel seadsime eesmärgiks Poolas ja Soomes uue kruusarehviga kiired olla, seega oleme selle sihi kindlasti saavutanud. Näitasime, et oleme teinud väga suure arenguhüppe,» lisas Cormack.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles