Bernie Ecclestone'i ämm pääses inimröövijate käest

Ats Kuldkepp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bernie Ecclestone ja tema naine Fabiana Flosi.
Bernie Ecclestone ja tema naine Fabiana Flosi. Foto: SCANPIX

Sao Paulo politsei teatas, et vormel-1 sarja juhi Bernie Ecclestone'i ämm Aparecida Schunck, kes võeti üle-eelmise nädala lõpus pantvangi, lasti eile vabaks. Ulatuslik politseioperatsioon osutus nii edukaks, et inimröövijad jäid täielikult ilma ka nõutud lunarahast, kirjutas BBC.

Algselt nõuti 67-aastase Schuncki vabastamise eest enam kui 33 miljonit eurot. Politsei kinnitusel võeti kaks kahtlusalust vahi alla. Kui Ecclestone oleks oma naise Fabiana Flosi ema vabastamise eest tõepoolest selle summa välja käinud, oleks tegemist kõigi aegade suurima Brasiilias makstud lunarahasummaga. Brasiilias näeb tavapärane praktika ette, et kannatanu lähedased nõustuvad lunaraha või vähemalt sellest suurema osa ära maksma.

85-aastane Ecclestone tutvus oma kolmanda naise, endast 47 aastat noorema Flosiga 2009. aastal, kui naine töötas Brasiilia etapi korraldustiimis. Paar abiellus 2012. aastal.

Tänu vormel-1 sarjale hiigelvarandust omav Ecclestone on ka varem peaaegu inimröövijate ohvriks langenud, kui Martin Peckhami nimeline mees ähvardas röövida Ecclestone’i tütre Tamara ja nõudis 200 000 naela. Peckham nabiti kinni ja saadeti 2012. aastal viieks aastaks vanglasse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles