Suur huvi tõttu müüakse Eesti-Malta mängule 400 lisapiletit

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peagi valmiv Pärnu Rannastaadion.
Peagi valmiv Pärnu Rannastaadion. Foto: Urmas Luik

Kuu lõpus Pärnu uuel Rannastaadionil toimuva Eesti - Malta maavõistluse vastu valitseb suur publikuhuvi, mistõttu tulevad homme, 2. augustil kell 10 Piletilevis müügile täiendavad 400 seisupiletit.

Täna hommikul alanud piletimüük lõppes kiirelt, sest kõik istekohad ja ka 200 peatribüüni seisupiletit leidsid koheselt omaniku. Nüüd tuleb müügile veel 400 seisupiletit, millega pääseb spetsiaalse värava kaudu väljaku äärde mängu jälgima. Peatribüünile selle piletiga ei pääse.

Eesti koondise viimane maavõistlus enne uue MM-valiksarja algust toimub 31. augustil Pärnu uuel Rannastaadionil. Viimati nägi suvepealinn koondist 1999. aastal. 31. augustil avatakse staadion kell 17.00, avavile kõlab kell 18.30.

Seisukohapilet väljaku ääres maksab 4 eurot. Värskelt valminud Pärnu Rannastaadionil on kokku 1501 istekohta, koos seisupiletitega on mängule oodata rohkem kui 2000 pealtvaatajat.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles