Flora tümitas veenvalt Levadiat

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

JALGPALL. Tiitlikaitsja Flora jätkab uue peatreeneri Argo Arbeiteri käe all jalgpalli Eesti meistriliigas ülivõimsalt – seda, et võit põlise rivaali Levadia üle tuleb skooriga 6:1, ei osanud aga ilmselt loota ka kõige tulihingelisemad fännid. Kui Sakari Tukiaineni kiirele avaväravale oli Levadial vastus olemas, siis järgmistele tabamustele enam mitte. Teisel poolajal jooksis Flora Levadia kärisenud kaitseliini lihtsalt üle, kaks väravat lõi nii Rauno Alliku kui ka Rauno Sappinen ja ühe lisas Maksim Gussev.

Arbeiter andis väljaku ääres intervjuusid, saatjaks fännide skandeerimine. «Sigahea tunne! Meil on iga mäng nagu viimane, selg vastu seina,» sõnas ta. «Meeskonnas oli ju kõik olemas, puudu oli vaid püramiidi tipp. Mängijad on samad, keegi pole muutunud. Pooleteist nädalaga ei ole võimalik midagi tohutult muuta. Meil on kindel joonis, mis toimis ka täna perfektselt, muutunud on vaid detailid,» lausus Arbeiter.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles