Video: vaata Flora ja Levadia kohtumise väravaid

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Florale Premium liiga kohtumises 1:6 alla jäänud Levadia kapten Rimo Hunt lausus pärast kohtumist, et nad mängiti igipõlise vastase poolt lihtsalt üle. Sama sõnas Levadia peatreener Igor Prins.

«Flora pani käigud kinni ja tegi head meeskondlikku tööd. On, mille üle arutada,» tõdes Hunt. «Eks ma üksi olin seal ees kuue mehe vastu ja kohtunik jättis ka paar olukorda vilistamata. Pärast küll tuli ja vabandas, aga mis seal enam. Pall on ümmargune, täna läks niipidi. Flora oli tubli.»

Vaata videost, mida arvas kohtumisest Flora kapten Gert Kams!

«Vastane oli märksa värskem kui meie. Poolaja suutsime kuidagi vastu pidada, aga kõik võitlused andsime Florale ära. Jäime hätta ja tekitasime endale ise väga palju probleeme. Flora oli kordades kiirem ja täpsem ning neil õnnestus ka kõik,» lausus Levadia peatreener Igor Prins.

Levadia koosseis on kahanenud väga õhukeseks, hetkel on vigastusega väljas nii eelmises kohtumises reielihasele viga teinud Igor Morozov kui ka käetraumaga kõrvale jääv Hindrek Ojamaa. Nii oligi Prinsil vahetusmeeste pingilt Kevin Kauberile lisaks võtta vaid hulk noormängijaid, kellel kõrgliigakogemust väga vähe või üldse mitte.

«Kuidas ei ole vangerdamisruumi? Kolm vahetust tegime ju,» sõnas Prins. «Eks tuleb noori kasutada. Paraku läks täna kõik nii aia taha kui sai minna. Meil oli täna kütusepuudus ikkagi kõva. Näha oli, et Flora suutis 90 minutit oma rütmi ja mängujoonist hoida. Neil polnud kordagi mingit ärakukkumist, hästi stabiilselt mängitud mäng nende poolt.»

Prinsi sõnul peab Levadia kiiremas korras vaimse ja füüsilise poole korda saama, sest augustis on mängugraafik tihe. «Ega see 6:1 kuttidel mööda külgi maha ei lähe. Üleöö midagi ei tule. Üritan ja soovin väga natuke midagi muuta, vaatame, kuidas see õnnestub. Mina ei saanud kolme nädalaga koosseisu osas midagi ette näha. Siim Lutsu lahkumise osas olid kokkulepped eelnevalt tehtud, minul polnud seal midagi teha. Nii ta on, kaksteist venda on neid mänge siin mänginud. Neil hakkavad ka akud tühjaks minema,» nentis Prins.

Noortesse on tal aga usku – küsimuse, kas täna pingil istunutest on mängumehi, katkestas Prins poolelt sõnalt: «Muidugi! Noored kutid tulid, värskust on natuke rohkem. Kogu jalgpall seisnebki selles, kuidas sa suudad kaitses seista. Kui sinust mööda joostakse, tekivad probleemid,» viitas ta põhimeeste väsimusele. «Pettumusi tuleb treenerina ikka ette, puhta listiga pole meie treeneritest keegi. Tuleb üle olla, ega ma pärast tänast mängu mingeid ekstreemseid asju ei tee» lõpetas Prins positiivsel toonil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles