Saksamaale siirdunud Eesti koondislane sai hooaja eel vigastada

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karl Toom
Karl Toom Foto: Erakogu

Kevadel Saksamaa käsipalli esiliiga klubi Metzingeni TV 1893 Neuhauseniga kaheaastase lepingu sõlminud 19-aastane Karl Toom jääb hooaja esimesest poolest põlvevigastusega eemale.

Hooajaeelses kontrollkohtumises VfL Pfullingeni vastu põhiraskust kandnud Toomi mäng sai kurva lõpu mängu 55. minutil, kui mängulises olukorras murdusid põlveliigese ristatissidemed. Antud hetkeks neli väravat visanud ja joonemängijale mitmeid resultatiivseid sööte jaganud Toomi ootab järgmise nädala teisipäeval ees operatsioon millest taastumine kestab vähemalt pool aastat.

«Karlil kulges sulandumine uude keskkonda väga kenasti ja esimesed muljed olid suurepärased. Ta tõestas esimese kohtumisega treeneritele ja fännidele ning iseendale, et see tase on talle sobiv,» kommenteeris Toomi olukorda tema agent Madis Kokkuta. 

«Peale operatsiooni tuleb tal pühenduda ainult taastumisele. Ta peab tunnetama oma keha ja tegema õigeid otsuseid, sest ainult tema tunneb millal on õige hetk taas täis koormusega treenima hakata. Liialt kiirustada hetkel ei tohi,» lisas Kokkuta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles