Eesti naiste jalgpallikoondis viigistas Fääri saartega

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti naiste jalgpallikoondis.
Eesti naiste jalgpallikoondis. Foto: SCANPIX

Täna algas Lätis naiste jalgpalli A-koondise jaoks Balti turniir. Avakohtumises mindi vastamisi Fääri saarte koondisega. Eesti teenis sellest mängust 2:2 viigi.

Eesti alustas kohtumist aktiivsemalt ning see tasus ennast ära 10. minutil, kui Merily Toom murdis paremalt äärelt läbi ning viis palli vastaste karistusalasse. Kaire Palmaru näitas külma närvi ja lõi palli ühe puutega vastaste võrku. Esimese poolaja viimasel minutil suurendas Eesti eduseisu Liis Lepik, kes suunas nurgalöögist tulnud palli peaga tugevasti väravasse, vahendas jalgpall.ee.

Teisel poolajal naiskonna jõud veidi rauges ning 75. minutil lõi Fääri saarte naiskond ühe värava tagasi. Vaid kolm minutit hiljem jõudsid vastased taaskord sihile, vormistades mängu lõppseisuks 2:2. Sellega teenis Eesti turniiritabelisse ühe punkti.

Koondise järgmine kohtumine toimub homme, kui kell 18:00 algavas mängus minnakse vastamisi Lätiga. Täna kell 18:00 kohtuvad Läti ja Leedu koondised.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles