Kuulsat Pelet sunnitakse olümpiatule süütamisest loobuma (1)

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pele.
Pele. Foto: SCANPIX

Brasiilia jalgpallilegend Pele pidi reedel süütama Rio OMi tule, kuid nüüdseks on selgunud, et vutikuulsus võib olla sunnitud suurest aust loobuma sponsorlepingu tõttu.

75-aastane Pele rääkis Brasiilia telekanalile Globo TV, et teda kutsuti olümpiamängude avatseremooniale tuld süütama, ent paraku on ta suure tõenäosusega sunnitud sellest loobuma, sest see läheks vastuollu tema sponsorlepinguga. «Mul on leping, mida olen kohustatud täitma. Brasiillasena tahaksin loomulikult seda teha,» lisas Pele, et peab tema brändinime omava firmaga läbirääkimisi olümpiatule süütamise osas.

Kuigi rohkem Pele ei selgitanud oma lepingu tagamaid, ütles vutilegend, et ilmselt peab ta üleüldse avatseremoonia külastamisest loobuma, sest kõnealune sponsor on üritust väisamas. Yahoo väitel kuuluvad Pele sponsorite hulka näiteks Subway, Volkswagen ja Hublot, kuid neist keegi pole olümpia ametlik sponsor.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles