Tiit Sokk: publiku ees mängimine lõi meile vibra sisse

Ats Kuldkepp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tiit Sokk (keskel).
Tiit Sokk (keskel). Foto: Sander Ilvest

Sel suvel paljude vanema põlvkonna tegijateta mängiv Eesti korvpallikoondis kohtus Saku suurhallis Kosovoga ja võitis tulemusega 74:64. Sealjuures kaotati esimene poolaeg 28:36. Eesti resultatiivseim oli Rain Veideman 17 punktiga.

Eesti koondise peatreener Tiit Sokk ütles, et äsjapeetud mängud olid eestlastele väga vajalikud.

«Alguses paistis poistel närv sees olevat, sest erinevalt eilsest oli publik ikkagi saalis. Lõi väikese vibra sisse. Eile saime kiirelt eest ära, nüüd jäime kümne punktiga taha,» viitas Sokk eilsele suletud uste taga peetud kohtumisele, mille Eesti võitis lõpuks 76:67.

Teisel poolajal saadi täna siiski mäng käima. «Seda oligi äkki vaja, et meil oli vaja mängu tagasi tulla. Võttis kaua aega, aga lõpuks andis see meile palju eneseusku. Teame, et asi võib vahepeal krambis olla, aga sellepärast mängimegi palju kontrollkohtumisi. On ju selge, et meil pole kõik liinid sajaprotsendiliselt täidetud,» rääkis Sokk.

Esmaspäeval mängib Eesti Saksamaaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles