Kutsar Pille-Riin Roosileht lõpetas MM-i tabeli esimeses pooles

Eesti Ratsaspordi Liit
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pille-Riin Roosileht ja Vulcano Piberi täpsussõidus.
Pille-Riin Roosileht ja Vulcano Piberi täpsussõidus. Foto: Krisztina Horvath

Pühapäeval jõudsid Austrias Piberis lõpule hobuste üherakendite maailmameistrivõistlused, kus kuldmedali pälvis sakslane Dieter Lauterbach, meie Pille-Riin Roosileht lõpetas 29. kohaga 75 ekipaaži hulgast.

Maailmameistrivõistluste viimasel päeval võtsid hobuste üherakendid mõõtu täpsussõidus, kus alavõidu pälvis norralane Oivind Mikkelsen rootslase Johan Herneri ees. Skandinaavlased koondarvestuses parimate hulka ei jõudnud ning platseerusid samas järjestuses vahetult Pille-Riin Roosilehe ees, kelle lõpptulemuseks oli 29. koht. Roosileht ja Vulcano lõpetasid täpsussõidu 3.04 karistuspunktiga, mis kõik koguti normiaja ületamise eest. Tiitli pälvis maratoniga kuuendalt kohalt liidriks tõusnud sakslane Dieter Lauterbach, kes täpsussõidu lõpetas 1.4 karistuspunktiga ületatud normiaja eest.

Pille-Riin jäi suures plaanis oma MM-i sooritusega rahule, kui välja arvata kohtunike hinnete tõsine lahknevus koolisõidus, kus üks kohtunikest asetas meie kutsari seitsmendale, teine aga 71. positsioonile. Maratonis, mis muide Piberit tabanud intensiivse vihmasaju tõttu viidi läbi mitte kaheksal, vaid seitsmel takistusel, tuli Pille-Riini sõnul neil ühel takistusel sisse viga, kus kaotati arvestatavalt aega, kuid sellele vaatamata võis seda lugeda Vulcano pea parimaks maratoni soorituseks. Täpsussõidus õnnestus pallide langemist vältida, karistuspunktid tulid ületatud normiaja eest.

Kõik üherakendite MM-i tulemused

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles